checkmark ​ Mester kommer selv ud og giver et tilbud    checkmark  Fokus på den bedste økonomiske løsning    checkmark  Kvalitet til tiden

Få et godt tilbud, kontakt os her:

 ØST: 28 80 00 98

VEST: 28 30 22 23

​Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag!

Ring til os i dag 28 30 22 23

NYT ​Eternittag holder 20-30 år eller mere

Et eternittag er typisk udformet som bølgeplader, udført i såkaldt fibercement. Eternittaget har været brugt gennem generationer. og er et godt kompromis mellem pris og kvalitet. Moderne produktionsteknik har raffineret produktet, og et nyt eternittag har en holdbarhed på typisk 20-30 år eller mere.

Eternit bliver med tiden slidt af vind og vejr, og mange vælger at skifte det ud i god tid. Det er bedst at skifte eternitten, før egentlige utætheder opstår. Et nyt tag i eternit kan desuden give huset et markant æstetisk løft.

​Har du brug for en vurdering af dit nuværende eternittag? Ønsker et uforpligtende tilbud på tagrenovering eller udskiftning? Vores montører kører primært i omegnen af Vejle, Esbjerg og Kolding, men tager gerne rundt i hele Danmark.

Asbest i gamle eternitplader

Hvis dit nuværende eternittag stammer fra 60’erne eller 70’erne, skal du være opmærksom på, at det sandsynligvis indeholder asbest. Asbestfibrene gav pladerne en exceptionel lang holdbarhed, men disse fibre blev naturligvis fjernet fra produktionen, da de viste sig at være sundhedsskadelige.

I forbindelse med udskiftning af asbestholdigt eternittag, bør du altid få ekspertbistand, da der gælder særlige forskrifter vedrørende nedtagning og bortskafning på grund af sundhedsfaren.

Moderne tag i eternit er let og stærkt

Efter sundhedsrisikoen med asbestfibrene blev opdaget, blev disse udskiftet med ufarlige cellulosefibre. Dette gav lidt produktionsproblemer i starten, med dårlige eternitplader til følge. Den ringe kvalitet gav eternittaget et lidt dårligt ry i de efterfølgende år. Dette er heldigvis helt uberettiget i forhold til moderne eternit.

Eternittagplader fremstilles i dag af en blanding af beton og cellulose, som giver en stærk, vejrbestandig og let tagplade. Disse tagplader kan lægges på eksisterende spær og tagkonstruktioner uden behov for forstærkninger.​

Skift i god tid

Med tiden vil et nyt eternittag falme og forvitres en smule. I første omgang vil nedbrydningen kun være af kosmetisk betydning . Når taget når en vis alder, vil eternittens elasticitet dog gradvist forringes, så pladerne ikke længere kan optage de forskydninger, der opstår ved skiftende temperaturer.

Det kan give anledning til små frostsprængninger, som gradvist vokser sig større indtil egentlige huller opstår. Det er meget vigtigt at være opmærksom på denne udvikling, og få taget udskiftet inden der kommer fugtskader i træværket.

Få et sundhedstjek på dit eternittag

Hvis du har brug for en professionel vurdering af tagets tilstand, kommer vores fagfolk gerne på et uforpligtende besøg. De kører til dagligt overalt i Danmark og kan også give råd og tilbud på renovering eller udskiftning af eternittag.

Ring til os på telefon 28 30 22 23 eller send os en mail på info@jysktagkompagni.dk. Du er naturligvis også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og modtage et gratis tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende​ tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jysk Tagkompagni ApS

CVR: 37182893

Grejsdalsvej 342, 7100 Vejle

Skriv til os på:

info@jysktagkompagni.dk

Salg, ØST:

René Juler

Ring på:

28 80 00 98

Salg, VEST:

Michael Johansen

Ring på:

28 30 22 23

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 14 anmeldelser på Facebook